Wij zijn Tennis Nation

Tennis Nation, opgericht door René en Tim Jansen in 2016, is uw Tennis en Padel specialist. Wij werken met de merken Pacific, Dunlop, K-Swiss, Mizuno en Nox.

Oktober 2016 zijn wij begonnen met het aanbieden van professionele bespanservice. Dit werd snel opgemerkt door het tennispubliek. Met name door onze unieke gratis haal en breng service en de uitstekende kwaliteit van de bespanning.

De rackets die wij aanbieden en snaren die wij aan u adviseren kennen gretig aftrek. U test eerst  verschillende rackets en bij een juiste keuze gaan we de snaar erbij zoeken.

Inmiddels bieden wij ook een volledige tenniskleding lijn aan, zowel voor jeugd als senior. Dit maakt ons aanbod compleet voor een professionele tennisshop. Voor recreant en wedstrijdspeler.

Vanaf 2022 gaan wij een volledige Padel lijn voeren. Rackets, ballen, kleding  en tassen van Dunlop en het grote Spaanse merk NOX.

Dit alles is verkrijgbaar in onze vestiging in Krimpen aan den IJssel, op de toernooien waar wij aanwezig zijn of via onze webshop.