Wij zijn Tennis Nation

Tennis Nation, opgericht door René en Tim Jansen in 2016, is met name de tennisspecialist en leverancier van het Duitse merk Pacific.

Oktober 2016 zijn wij begonnen met het aanbieden van bespanservice. Dit werd snel opgemerkt door het tennispubliek. Met name door onze unieke haal en breng service en de uitstekende kwaliteit van de bespanning.

De rackets die wij aanbieden en snaren die wij aan u adviseren kennen gretig aftrek. U test de verschillende rackets en bij een juiste keuze gaan we de snaar erbij zoeken.

Vanaf voorjaar 2018 kunnen wij ook een volledige tenniskleding lijn aanbieden, zowel voor jeugd als senior. Dit maakt ons aanbod compleet voor een professionele tennisshop. Voor recreant en wedstrijdspeler.

Ook voor teamkleding zijn wij uw partner.

 

In 2009 koopt Pacific de Fischer tennis en racket divisie!

 

Pacific, opgericht in 1972 en bekend als het beste merk voor racket sport accessoires. Zowel voor tennis, badminton als squash.

Pacific neemt in 2009 Fischer over. Fischer is op dat moment wereldleider op het gebied van innovatie van tennisrackets. De Fischer technologie werd samengevoegd met de Pacific technologie. De 70 jaar ervaring van Fischer in combinatie met Pacific kennis zorgde voor een revolutie op tennisgebied. Het Pacific tennisracket was ontstaan.

Er was geen houden meer aan en Pacific begon met het produceren van zeer geavanceerde en eersteklas tennisrackets voor het genot van tennis fanatici over de hele wereld.